Connect with us

Antrenman

Steroid Kullanan Amatör Sporcular

steroid-kullanan-sporcular

Tek ihtiyacınız olan şey disiplin… Ve kimyasallar! Burada konumuz Anabolik Steroid ve Steroid kullanan sporcular.

Instagram’da kendi fotoğrafları üzerinde motivasyon sözleri yazan, 2 sene -hatta 1!- Fitness ile ilgilenip, bir heves Steroid kullanıp ardından kendini Online Personal Trainer ilan eden çok rakibiniz var.

Bu “rakiplerin” bir çoğu, hayal vücudunuzun çok ötesinde. Çizgili kalçalar, derin bir karın kası ve balon gibi büyük bir kol. Bu insanlar oldukça düzgün görünüyor, dikkat çekici.

Ancak görünüşleri gerçek değil, sanki bir karikatür gibi. Kesinlikle sadece eğitim ve beslenme ile elde edebileceğiniz bir şey değil.

Yine de bunlar motivasyon ve disiplin hakkında en çok söz söyleyen insanlardır.

Eğer onlar kadar disiplinliyseniz, aynı derecede Fitness’a önem veriyorsanız veya onlardan Online PT alırsanız, onlar gibi bir fiziğe sahip olabileceğinizi söylerler. Size umut satarlar.

Steroid Kullananlar Sporcular

Profesyonel sporcuların Steroid kullandıkları bariz bir şekilde ortada. Modern sporların doğası budur ve Steroid olmadan hiç şansınız yoktur.

Bu yüzden Steroid kullanan profesyonellere b*k atmak aptalca. En sevdiğiniz “doğal” sporcu, muhtemelen “doğal” değil. Profesyonellerin başarılı olmak için Steroid kullanmaları için dayatılan baskıyı hayal edebiliyorum.

Steroid kullanan sporcular size aynen şunu söylüyor:

“İhtiyacın olan tek şey disiplin! Ve diyet! Ve benim eğitim programım! Size nasıl yemek yiyeceğinizi, antrenman yapacağınızı ve bana nasıl benzeyeceğinizi gösterebilirim!” -Çekmecesi eczane olmuş Online Personal Trainer

Steroid Ne İşe Yarar?

Steroid ve Genetik

Ağırlık çalışmak genetiğe meydan okumaz. Genetiğinizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar.

Güçlü yanlarınızdan faydalanmanızı sağlar. Ve en zayıf bölgenizi bile geliştirmenizi sağlar. Ancak Steroidlerin yaptıklarını asla yapmayacak.

Neden? Çünkü Anavar, Winstrol, Dianabol veya herhangi bir kimyasalı kullanırken kas inşa etmek ve sıkı bir şekilde çalışmak, genetiği ortadan kaldırır. Genetiğin her yerine s*çar.

Sevgili Steroid kullanıcısı, artık bedenini minimum ilerleme ile görmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun. Yavaş ve doğal olan yolu izlemedin. Nasıl doğal olanlarla bir bağ kurabilirsin?

Steroid Kullanan Sporcular (!)

Şimdi bize disiplinden bahsedin.

Şimdi bize genetik potansiyelimizden nasıl en iyi şekilde yararlanacağımızı söyleyin.

Şimdi bize nasıl motive olacağımızı söyleyin.

Büyük ilerleme kaydederken motive olmak daha kolaydır. Çekmeceniz doğal sınırlarınızı aşmanıza yardım eden kimyasallarla dolu olduğundan, büyük ilerleme kaydetmek daha kolaydır.

Ne demek istiyoruz? Kolay yolu seçtiniz. Ancak bunu hiçbir zaman kabul etmeyeceksiniz. Genetiğinizden en iyi şekilde yararlanmadınız, genetiğinizden kaçtınız.

Bize hareket tekniği hakkında bilgi verebilir, antrenman programı hazırlayabilirsiniz. Ancak motivasyon söz konusu olduğunda bizimle bir alakanız bulunmuyor.

Yine de devam edin. Online koçluğunuzu ilan edin ve Instagram’da tanınırlık kazanın.

Hadi herkese şunu söyleyin: “Hayallerinin peşinden git!” “Gerçek tutkunu yaşa!” “Asla pes etme!”

Biz kendimizi motive edebiliriz.

***Okumuş olduğunuz makale, Fitness Articles Blog sayfasından alıntılanmış ve uygun görülen yerlerde değişiklikler yapılarak çevrilmiştir.

Fitness Türkiye, Türk sporcuların Fitness ve Vücut Geliştirme sporunda bilinçlenmesi ve gelişmesi için kurulmuş gönüllü bir topluluktur. En iyi Türkçe Fitness Rehberi olmayı hedefleyen kuruluşumuz; Antrenman, Yağ Yakımı, Beslenme, Supplementler ve aklınıza gelebilecek her türlü konu için makaleler sunmaktadır.

Continue Reading
Yorum Yapmak İçin Tıkla

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Reklam Alanı

Fitness

Fitness Türkiye

Fitness Türkiye Hakkında

Fitness Türkiye, antrenmanlarınızın daha verimli geçmesi ve iyi bir Fitness beslenme programına sahip olabilmeniz için bilimsel araştırmaları kanıt sunarak Türkçe Fitness makaleleri üretmektedir.

Burada vermiş olduğumuz tavsiyeler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ve hiçbiri hastalık tedavisi ya da hastalık teşhisi için kullanılmamalıdır.

Türkçe Fitness makaleleri sunan fitnessturkiye.net, Türkiye’de Fitness ve Vücut Geliştirme sporunun gelişmesi için her türlü görüş ve işbirliğine açıktır. 

Exit mobile version